Corporate M-Yoga

‘The time to relax is when you don’t have the time for it’ - Sydney J. Harris
Werknemers van TUI Nederland over Corporate M-Yoga:

'Fijn! Een goed begin van het weekend. Alles valt van je af, volledig ontspannen.' - Esther Tromp

'Ik heb de Yoga Nidra als zeer prettig ervaren. Voel mij heerlijk ontspannen.' - Stephanie Scholman

'Heerlijk ontspannend en rustgevend' - Linsey

'Ontspannend, helemaal rustig geworden.' - Floortje

'Het was heerlijk! Ik ben nu lekker ontspannen en kan er weer tegenaan.' - Sanne

'Heerlijk, lekker ontspannen en uitgerust het drukke weekend in!' - Kim

'Heel ontspannen. Helemaal tot rust gekomen. Fijne stem!' 

'Heerlijk ontspannen. Je hebt een fijne stem om ons door Yoga Nidra te leiden. Dankjewel!' - Jasmin

''Heerlijk!!! Volledig ontspannen. Graag herhaling.'  - Nicole Lafere

'Heel ontspannend. Alle stress en drukte valt weg'  - Annemein

'Heel erg fijn en ontspannend. Niet verwacht dat het zoveel met je lichaam doet.' 

'Goede ontspanningsoefening, helemaal uitgerust.' - Britt 

'Heerlijk ontspannen, doet echt iets met je lichaam.'

'Leuke ontspannende les, rustgevend. Ik ben weer zen:).'

'Fijne stem, heerlijk ontspannen. Ik viel een paar keer echt in een diepe slaap'.

'Hele leuke en fijne ervaring. Totale ontspanning gevoeld, dankjewel!'

Bij een gezond bedrijf horen gezonde werknemers. Fysiek gezond en mentaal gezond. Mensen die lekker in hun vel zitten, met plezier naar hun werk gaan en met een fijn gevoel weer thuis komen. Als werknemers bloeien, kan een bedrijf ook bloeien. Dat klinkt mooi, maar soms is de werkelijkheid anders. 

Constante stress op het werk, staren naar een computerscherm, deals sluiten, deals breken, veeleisende deadlines halen en een soms moeizame kantoorpolitiek. En soms ook nog een druk privéleven.. Veel mensen komen naar mijn yoga-lessen om te ontladen en weer bij te tanken voor de volgende dag. 

Maar als geen ander weet ik dat een druk werkschema het moeilijk maakt om daarnaast nog zoveel lessen te volgen als je eigenlijk zou willen. Of om überhaupt een les te komen volgen. En, jij ziet ook dat je collega's wel wat ontspanning kunnen gebruiken. En geef toe, tijdens zo'n hele dag vergaderen wil je waarschijnlijk ook wel even bewegen en je hoofd leegmaken. De oplossing.. ik kom naar jouw werkplek toe! 

Elke dag een half uurtje slaap-yoga in je middagpauze? Lijkt het je wel een goed idee om Yoga op de Hei-dag te introduceren? Of, wil je ook écht ontspannen tijdens je bedrijfsweekend en heb je wel interesse in een Corporate Retreat? Scroll snel naar beneden voor mogelijke mogelijkheden! 

Corporate M-Yoga Menu

Small Sleep Retreat 

De naam zegt het al: je gaat slapen! Nou ja, niet echt slapen. Tijdens de Small Sleep Retreat gaan we yoga-slapen: Yoga Nidra. Yoga Nidra zorgt voor fysiek, mentaal en emotioneel herstel. Yoga Nidra is een extreem ontspannen toestand en brengt een ongelooflijke kalmte, rust en helderheid. Je hoeft niets te doen, niets voor te bereiden en niets na te bespreken. Alleen liggen. Liggen en luisteren naar de stem van de docent. 

Het is mogelijk om een sessie te doen met alleen Yoga Nidra (30 minuten), maar Yoga Nidra kan ook heel goed gedaan worden in combinatie met ademoefeningen en yoga-houdingen (60 minuten).  

De lessen kunnen dagelijks of wekelijks worden gegeven, maar ook als cursus of in de vorm van een workshop. Yoga Nidra is heel erg geschikt voor je middagpauze, maar ook voor superontspanning tijdens een event of heidag.

Yoga op de Hei-dag  

Een dagje weg van kantoor kan soms heel fijn zijn. Een andere omgeving maakt vaak ruimte voor nieuwe inzichten en creatieve ideeën. Maar, ook een hele dag brainstormen op de hei kan vermoeiend zijn. Een uurtje yoga tussendoor is dan echt heel erg fijn. Even ontspannen en je hoofd weer leegmaken. Nieuwe energie en concentratie opdoen. Ruimte maken voor nieuwe inspiratie. Eén les, twee lessen, slaap-yoga, actieve yoga, of een combinatie.. het kan allemaal! 
Corporate Retraite 

Ben je van plan om een retraite te organiseren voor je bedrijf? Neem je favoriete yogadocent mee! Stel je voor.. Je start de dag met actieve Hatha Yoga, om lekker wakker te worden en fit je dag te beginnen. In de middag doe je een super-ontspannende en vitaliserende powernap: Yoga Nidra. En 's avonds, om alle spanning van je af te laten glijden en je hoofd leeg te maken, volg je een ontspannende en meditatieve les Yin Yoga. Heeeerlijk! 

Heb je er nu al zin in? Stuur me dan een berichtje en ik maak een offerte op maat! 


'There is virtue in work and there is virtue in rest. Use both and overlook neither.' —Alan Cohen

Mijn verhaal, en waarom Corporate Yoga..  
Vorig jaar raakte ik burn-out. Ik werkte in een wereld met targets, deadlines, verslagen en vergaderingen. Heel veel vergaderingen. Ik nam geen tijd voor echte pauzes. Een lunchmeeting, wandelafspraak of koffiegesprek; het zijn allemaal werkafspraken waarbij je tussen de zinnen door je eten in je mond stopt of zonder rond te kijken op je hoge hakken met je collega’s door de straten dendert. En als ik dan een keer besloot om in mijn eentje pauze te nemen, dan was ik te opgejaagd om echt tot rust te komen. ‘s Middags redde ik het prima, op adrenaline kom je ver. ‘s Avonds was ik dan nog steeds hyper, en kapot. Na maanden trok mijn lichaam het niet meer. Inmiddels heb ik mijn leven omgegooid. Maar wanneer ik nu tussen de middag door mijn wijk loop en geniet van alles om me heen, word ik altijd ingehaald door nette schoenen en hoge hakken. Ik vang flarden op van gesprekken over dat project dat niet loopt, die koppige teamleider of de heidag die er weer aankomt. Ik herken het zo. En ik weet, deze mensen zijn na hun lunchwandeling niet uitgerust. Steeds vaker denk ik, ik zou deze mensen op straat moeten aanhouden. Ze uitnodigen in mijn studio, of naar ze toe gaan.. Ik heb echt iets goeds te bieden. En nu ga ik het doen ook. Corporate Tribes, here I come!