Yoga & doTERRA

Yoga & Olie

Ik ben fan van essentiële oliën! Ze ruiken goddelijk én hebben allemaal een groot effect op je fysieke, mentale en emotionele welzijn. Elke olie heeft specifieke eigenschappen, en je kunt eindeloos combineren. Tijdens de yogales heb ik altijd wel één of meerdere oliën in de diffuser, passend bij het thema of het doel van de les. 


Wil je deze magie ook thuis? Of ben je ook een yogadocent en zou je graag essentiële oliën in willen zetten tijdens je yogalessen? Stuur me dan een berichtje en neem alvast een kijkje in mijn webshop!

doTERRA

Wat ik zeg, doe en gebruik, daar wil ik achter staan. Ik probeer te luisteren naar mijn intuïtie en mijn hart te volgen. Ik gebruik de essentiële oliën van doTERRA, omdat ik daar enthousiast over ben. Niet alleen qua geur, maar met name de kwaliteit van de oliën, de productie, en de organisatie erachter. doTerra past bij mijn visie, mijn missie en mijn doel om zoveel mogelijk liefde, geluk en welzijn te verspreiden. Stapje voor stapje, adem voor adem. 

Workshop

Ohhh dit wordt zo heerlijk! In deze workshop ga ik samen met olie-koningin Nina Zwagerman vertellen wat er nou zo essentieel is aan essentiële oliën en wat het effect is op je fysieke, mentale en emotionele welzijn. En, wat je er dan nog allemaal meer mee kunt, want er is veel meer mogelijk dan alleen de aroma-diffuser! 
 
Meld je snel aan zodat je zeker weet dat jij een plekje hebt in deze hemelse workshop!
 

Wat een fijne plek. Marije geeft in alle rust en ruimte les, wat voor mij als beginner ontzettend prettig is. Iedere keer legt ze vanuit de yogafilosofie weer een term of positie uit. Heel prettig die achtergrond informatie. Marije neemt de tijd zodat je de focus voor je eigen houding in de posities krijgt en behoudt. Stap voor stap neemt ze je mee in de volgende positie. Het is me al gelukt om de hoofdstand te doen, super blij mee. Ik word met de week sterker, in lijf en hoofd. Marije, dank daarvoor.’ - Gonda van Geemen