Yoga & doTERRA

Yoga & Olie

Ik ben fan van essentiële oliën! Ze ruiken goddelijk én hebben allemaal een groot effect op je fysieke, mentale en emotionele welzijn. Elke olie heeft specifieke eigenschappen, en je kunt eindeloos combineren. Tijdens de yogales heb ik altijd wel één of meerdere oliën in de diffuser, passend bij het thema of het doel van de les. 


Wil je deze magie ook thuis? Of ben je ook een yogadocent en zou je graag essentiële oliën in willen zetten tijdens je yogalessen? Stuur me dan een berichtje en neem alvast een kijkje in mijn webshop!

Ps. Er zijn ook mogelijkheden tot een kortingsaccount (25%), vraag mij ernaar als je interesse hebt!

doTERRA

Wat ik zeg, doe en gebruik, daar wil ik achter staan. Ik probeer te luisteren naar mijn intuïtie en mijn hart te volgen. Ik gebruik de essentiële oliën van doTERRA, omdat ik daar enthousiast over ben. Niet alleen qua geur, maar ook de kwaliteit van de oliën, de productie, en de organisatie erachter. DoTERRA past bij mijn visie, mijn missie en mijn doel om zoveel mogelijk liefde, geluk en welzijn te verspreiden. Stapje voor stapje, adem voor adem.

Kijk dit filmpje over co-impact sourcing of ga naar de prachtige website hieronder en leer meer over waar de oliën vandaan komen. 

Workshop

De oliën zijn de studio aan het overnemen! In elke les worden ze gebruikt, en dat is sowieso heel fijn. Vind je het leuk om meer te weten over wat er nou precies in die potjes zit en waarom het werkt? Kom dan naar één van de basisworkshops óf sluit je aan bij de Nerds&Oils Studiegroep!

Wat een fijne plek. Marije geeft in alle rust en ruimte les, wat voor mij als beginner ontzettend prettig is. Iedere keer legt ze vanuit de yogafilosofie weer een term of positie uit. Heel prettig die achtergrond informatie. Marije neemt de tijd zodat je de focus voor je eigen houding in de posities krijgt en behoudt. Stap voor stap neemt ze je mee in de volgende positie. Het is me al gelukt om de hoofdstand te doen, super blij mee. Ik word met de week sterker, in lijf en hoofd. Marije, dank daarvoor.’ - Gonda van Geemen